See käib nii, et võtad lehttaigna, rullid lahti, lõikad umbes 3x10 cm ribadeks, paned vürtsikilufilee peale ja keerad spiraaliks, noh, võtad otstest kinni ja keerad....nagu väänaks pesu, pannile ja ahju, 210 kraadi juures 10-15 minutit. Ainult ärge Tallinna kilusid kasutage, need on liig soolased. Võtsin lihtsalt vürtsikilud.
Kui kilud otsa said, kasutasin kilude asemel tuunikalakonservi omas mahlas. Kui see sai otsa, määrisin taignale tšillikastet, riivjuustu ja basiilikuga said ka väga head.
Ainult maksapasteet ei kõlba :D
Magusateks pulkadeks määrisin taignaribad õliga ja raputasin peale kaneeli-suhkrusegu. Suhkrut sai vähe.....ebaõnn.
Ülejäänud taigna tegin moosipirukateks, kõige parem sai ämma keedetud õunamoosiga.
Ma ei hakka muidugi rääkimagi, kuidas ma tahaks fotoaparaati....:S
Meie pere eelistused pulkade osas olid sellised, et lapsed ei söönud üldse...eep, valetan, Sirts sõi juustuga pulkasid häämeelega, Uku maitses igast pulgast ampsu ja arvas, et ta tahab hoopis krõbinaid jogurtiga. Jansale meeldisid kõigerohkem tuunikalapulgad ja moosipirukad. Minu eelistuseks jäid kilupulgad. Mikul oli sügavalt savi.
2 kommentaari:
Kõlab väga isuäratavalt :)
Nad ongi :)
Kunagi üks lapsevanem lasteaias tõi mingile üritusele neid kilupulki ja ma kohe võtsin ta rajalt maha, et mismoodi ja kuidas ta neid tegi. Ülimslt geniaalne, samas lihtsam enam ei saagi olla.
Postita kommentaar